• Українська
  • English
×

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНІ ЗАХОДИ СЕРЕД ШКОЛЯРІВ М.ОДЕСИ

25 квітня в Одеській загальноосвітній школі № 43 для учнів старших класів професором кафедри адміністративного права та адміністративного процесу Одеського державного університету внутрішніх справ кандидатом юридичних наук, доцентом підполковником поліції Катериною Рудой разом із заступником директора з навчально-виховної роботи Іриною Губарєвою проведено профорієнтаційну роботу щодо вступу до Одеського державного університету внутрішніх справ.

Під час зустрічі учням розповіли про особливості майбутньої професії юриста-правоохоронця. Школярам було доведено правила підготовки та вступу до університету, початок вступних випробувань, графік проведення безоплатних курсів патріотичного спрямування з підготовки до вступу в університет за державним замовленням на денну форму навчання, а також умови вступу в 2019 році за контрактом та вартість навчання за надання освітніх послуг.

Всіх бажаючих було запрошено на День відкритих дверей університету, який відбудеться 24 травня о 15.00 на території головного корпусу вишу за адресою: м. Одеса, вул. Успенська, 1.

Перейти до вмісту