• Українська
  • English
×

Профорієнтаційні заходи представників університету тривають

21 березня 2018 року працівники та творчі колективи Одеського державного університету внутрішніх справ провели профорієнтаційні заходи для школярів випускних класів у с. Першотравневе Лиманського району Одеської області.

В актовому залі Першотравневого навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ліцей» Лиманської районної ради Одеської області було зібрано близько двохсот п’ятдесяти учнів.

Насамперед, присутнім було представлено презентаційний відеоролик про Одеський державний університет внутрішніх справ, який продемонстрував шкільній молоді, що в нашому закладі вищої освіти є можливість із звичайного школяра стати справжнім юристом та правоохоронцем, який охороняє права і свободи людини, честь держави та вірно служить Українському народові.

Про переваги здобуття вищої юридичної освіти в ОДУВС майбутнім абітурієнтам розповів заступник відповідального секретаря приймальної комісії Максим Ісаєнко. Він детально зупинився на умовах вступу та навчання у закладі вищої освіти у 2018 році, а також відповів на запитання, які виникали під час бесіди.

Жвавий інтерес усіх присутніх викликали творчі колективи університету: вокальний ансамбль «Крок до зірок» та команда КВК «Курортна зона», які вразили глядачів своїм оригінальним талантом, високою професійністю та почуттям гумору. Крім цього, учням було продемонстровано показовий виступ майстрів рукопашного бою у виконанні спортсменів нашого університету.

Тож, подібні заходи допомагають зробити учням важливий вибір у своєму житті – вибір професії, від якого залежить майбутнє людини.

   

Перейти до вмісту