• Українська
  • English
×

Профорієнтаційні заходи представників ОДУВС

На виконання рішення Вченої ради університету представники робочої групи з проведення профорієнтації, а саме: т.в.о. декана факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності полковник поліції Сергій Медведенко, начальник навчально-методичного відділу полковник поліції Олександр Сіфоров та вчений секретар секретаріату Вченої ради Максим Ісаєнко відряджені до Вінницької області.

utskktsuk21 жовтня працівники університету спільно із заступником начальника відділу комплектування управління кадрового забезпечення ГУНП у Вінницькій області полковником поліції Таранюком В.М. спілкувалися зі старшокласниками Бершадського та Теплицького районів.

Учням шкіл № 1 та № 3 м. Бершадь, с. Флорино та с. Джулинка, № 1 та № 2 смт Теплик, с. Соболівка та с. Кивачівка було доведено інформацію про умови вступу та особливості навчання у закладах вищої освіти МВС України. Про порядок оформлення особової справи розповіли начальник сектора кадрового забезпечення Бершадського ВП ГУНП у Вінницькій області майор поліції Чабан О.В., інспектор сектора кадрового забезпечення Бершадського ВП ГУНП у Вінницькій області майор поліції Грозенко Є.Г., інспектор сектора кадрового забезпечення Теплицького ВП ГУНП у Вінницькій області капітан поліції Худолій В.В.

Під час спілкування та після перегляду відеоролика про університет старшокласники отримали ґрунтовні відповіді на свої запитання.

Перейти до вмісту