• Українська
  • English
×

Профорієнтаційні заходи представників ОДУВС

10 грудня доцентом кафедри оперативно-розшукової діяльності факультету №1 майором поліції Дмитром Ноздріним та викладачем Тарасом Щуратом спільно з курсантами 3-го курсу факультету №1, в рамках профорієнтаційної роботи, були проведені зустрічі з учнями випускних класів наступних закладів освіти:

2018-12-10-proforiyentatsiya_2– Одеський навчально-виховний комплекс «Надія», загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний заклад № 275 Одеської міської ради Одеської області;

– Одеська загальноосвітня школа № 78 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області;

– Одеська загальноосвітня школа № 82 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області;

– Одеська загальноосвітня школа № 85 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області.

2018-12-10-proforiyentatsiyaПід час зустрічі були показані відеоматеріали про діяльність університету та факультету, роздані тематичні рекламні буклети. Доцент Дмитро Ноздрін та викладач Тарас Щурат розповіли про історію нашого закладу вищої освіти, особливості прийому на навчання, про напрямки діяльності та структуру університету. Довели до відома учнів, які спеціальності вони можуть отримати після закінчення ОДУВС.

Курсанти факультету № 1 рядові поліції Олена Шевченко та Богдан Ткач розповіли про умови навчання та побуту курсантів, а також проінформували щодо наукового та спортивного життя в університеті.

Перейти до вмісту