• Українська
  • English
×

Профорієнтаційні заходи представників ОДУВС

29 листопада 2017 року представники Одеського державного університету внутрішніх справ провели профорієнтаційні заходи серед учнів старших класів Саратського та Тарутинського районів Одеської області.

У Саратській загальноосвітній школі захід зібрав близько 250 школярів. Представники нашого закладу вищої освіти розповіли учням випускних класів про умови вступу та особливості навчання в Одеському державному університеті внутрішніх справ, презентувавши присутнім презентаційний відеоролик вишу з більш детальною інформацією.

Далі увазі присутніх було представлено виступи творчих колективів університету. Вокальний ансамбль ОДУВС «Крок до зірок» та команда КВК «Курортна зона» подарували учням максимум позитивних емоцій та гарний настрій.

Крім цього, представники підрозділу ювенальної превенції територіального відділення поліції провели з учнями бесіду на тему: «Профілактика правопорушень серед неповнолітніх».

По завершенню заходу начальник відділу освіти Саратського району Валентин Ходос подякував представникам університету та правоохоронцям за цікаву та пізнавальну зустріч.

Цього ж дня представники нашого вишу завітали до Тарутинської загальноосвітньої школи, де присутні також мали нагоду дізнатись про правила вступу до Одеського державного університету внутрішніх справ у 2018 році, переглянути презентаційний відеоролик та поставити запитання, які виникали під час бесіди. Далі увагу старшокласників прикували виступи художньої самодіяльності, які продемонстрували для гостей заходу творчі колективи нашого університету.

Тож, по закінченню заходу учні та вчителі висловили вдячність за отримані нові знання та цікаве і всебічне ознайомлення із провідним закладом вищої освіти.

Перейти до вмісту