• Українська
  • English
×

Профорієнтаційні заходи кафедри спеціальної фізичної та вогневої підготовки Херсонського факультету

14 листопада викладачем кафедри Наталією Онопченко разом з курсантами 4-го курсу Яном Катраном, Євгеном Богдановим та Євгеном Сорокотягою проведено профорієнтаційну роботу у закладах середньої освіти № 36 та № 37 м. Херсона. 

Головною метою цих зустрічей стали роз’яснення майбутнім кандидатам на навчання сутності, значимості та престижності юридичної професії на сучасному етапі розвитку української держави, можливості здобуття професії правоохоронця у Херсонському факультеті для можливості виконання почесного обов’язку із забезпечення охорони життя та спокою наших громадян.

У ході спілкування з учнями цих шкіл старшокласників було ознайомлено з історією ОДУВС та Херсонського факультету, проінформовано про існуючі в університеті спеціальності 081 Право та 262 Правоохоронна діяльність, доведено умови вступу та навчання в ОДУВС (перелік сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання, конкурсу фізичних здібностей). Також майбутні абітурієнти отримали інформаційні листівки та буклети про Херсонський факультет університету.

Одним із важливих результатів проведеної профорієнтаційної роботи викладачів є реєстрація кандидатів на навчання на порталі Національної поліції України (почав свою роботу 11.11.2019), тож попередні анкети вже були надані шістьма цьогорічними випускниками вищезазначених навчальних закладів.

Тарас Вайда, Херсонський факультет

Перейти до вмісту