• Українська
  • English
×

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНІ ТА ПРОСВІТНИЦЬКІ ЗАХОДИ КАФЕДРИ ОПЕРАТИВНО-РОЗШУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

310 березня представники університету – в.о. професора кафедри оперативно-розшукової 2діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Сергій Албул, в.о. викладача кафедри оперативно-розшукової діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Ігор Форнальчук разом з курсантами ОДУВС провели профорієнтаційну та просвітницьку зустріч з учнями шкіл нашого міста.

Цього разу представники нашого вишу завітали до Одеських загальноосвітніх шкіл № 55 та 65. Під час зустрічі з учнями представники університету звернули увагу школярів на проблеми булінгу в закладах освіти.

5Представники університету розповіли випускникам про особливості вступу та специфіку освітнього процесу в Одеському державному університеті внутрішніх справ, факультети, 4на яких здійснюється підготовка майбутніх поліцейських, навчальні дисципліни, які викладаються в ОДУВС, про спеціальності й перспективи працевлаштування в органах Національної поліції України.

Школярі отримали буклети з повною інформацією щодо вступу до університету, а також мали можливість поставити питання, що їх цікавили.

6 7

 

Перейти до вмісту