• Українська
  • English
×

Профорієнтаційна робота зі студентами

dsc_052027 лютого 2017 року представники Одеського державного університету внутрішніх справ на чолі з проректором вищого навчального закладу кандидатом юридичних наук, доцентом підполковником поліції Андрієм Холостенком провели зустріч із студентами Державного вищого навчального закладу «Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу», аби розповісти їм про наш вищий навчальний заклад і зорієнтувати на вибір майбутньої професії.

dsc_0538Вибір професії – це надзвичайно важливий етап у житті кожної людини, який впливає на подальше життя, визначає успішність самореалізації, соціалізації, кар’єрного зростання. Тож, головною метою представників університету стало ознайомлення майбутніх студентів із спеціальностями, які можна здобути, навчаючись в нашому вищому навчальному закладі.

Захід розпочався із вітального слова проректора ОДУВС підполковника поліції Андрія Холостенка, який розповів усім присутнім про умови вступу та навчання в Одеському державному університеті внутрішніх справ.

dsc_0522Далі відповідальний секретар приймальної комісії Максим Ісаєнко, декани факультетів Поліна Балтаджи та Сергій Деревянкін ознайомили студентів з історією університету, спеціальностями, вимогами, які ставляться до вступників у 2017 році, перспективами та пріоритетами.

dsc_0532Лекція пройшла в теплій та дружній атмосфері. На завершення бесіди представники університету відповіли на усі запитання студентів та роздали усім інформаційні листівки про ОДУВС.

Отже, профорієнтаційна робота видалася плідною, ентузіазм з нашого боку і неабияка цікавість студентів зробили спілкування напрочуд вдалим і корисним.

Перейти до вмісту