• Українська
  • English
×

Профорієнтаційна робота з майбутніми абітурієнтами м. Херсон

З метою проведення якісного добору на навчання колектив Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ впроваджує різноманітні форми та методи профорієнтаційної роботи. Зважаючи на вимоги сучасності, з метою розповсюдження інформації про навчальний заклад активно використовуються можливості соціальних мереж. Офіційні сторінки факультету є у Фейсбуці, Твіттері та на YouTube каналі.

21 лютого представники факультету – завідувач навчально-методичного відділення майор поліції Лейла Дундич разом із курсантами 2-3 курсів завітали у гості до випускників загальноосвітньої школи № 53 м. Херсон. Під час невимушеного спілкування майбутні абітурієнти отримали інформацію про освітній заклад, в режимі запитань-відповідей ознайомилися з особливостями вступу та навчання у закладі вищої освіти зі специфічними умовами навчання. Найбільш вражаючими для школярів стали показові виступи курсантів, які продемонстрували навички ведення рукопашного бою, застосування заходів самооборони тощо.

У ході зустрічі зацікавлені випускники школи отримали інформаційні буклети з відомостями про режим роботи приймальної комісії, терміни подання документів для вступу, контактні телефони та електронні адреси Херсонського факультету ОДУВС.

Практика проведення “живих” зустрічей з випускниками загальноосвітніх закладів буде проводитися й надалі. І якщо є зацікавленість у проведенні подібних заходів звертайтеся за телефонами 0552-39-50-92, 066-634-57-81, 050-783-87-81, 066-945-63-61.

Перейти до вмісту