• Українська
  • English
×

Профорієнтаційна робота в м. Білгород-Дністровський

08 лютого 2018 року представники Одеського державного університету внутрішніх справ на чолі з проректором державного університету підполковником поліції Андрієм Холостенком завітали до Білгород-Дністровського відділу поліції ГУНП в Одеській області.

Під час зустрічі декан факультету № 1 ННІЗДН Анатолій Аносєнков, декан факультету № 2 ННІЗДН Сергій Деревянкін, відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Радєв та заступник секретаря приймальної комісії Максим Ісаєнко проінформували особовий склад відділу поліції, а також представників Управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Білгород-Дністровської міської ради, про особливості навчання в ОДУВС.

Головною метою профорієнтаційної роботи було ознайомлення з інформацією про виш, умови вступу у 2018 році та нові професійні можливості у кар’єрному зростанні.

Профорієнтаційний захід відбувся за сприяння начальника Білгород-Дністровського відділу поліції підполковника поліції Євгена Орлова та начальника сектору кадрового забезпечення майора поліції Івана Железка.

Зустріч пройшла цікаво, викликала багато практичних запитань та залишила позитивні враження у слухачів.

 

 

 

Перейти до вмісту