• Українська
  • English
×

Профорієнтаційна робота серед учнівської молоді Херсонщини

 22–23 березня 2018 року працівники кафедри професійних та спеціальних дисциплін Херсонського факультету ОДУВС Б.М. Одайник та С.М. Ісичко зустрілися з учнями випускних класів Правдинської та Миролюбівської шкіл І–ІІІ ступенів Білозерської районної ради Херсонської області, Голопристанської школи І–ІІІ ступенів Голопристанської районної ради Херсонської області, Олешківської гімназії, а також спеціалізованих шкіл І–ІІІ ступенів м. Олешки Херсонської області.

Майбутнім абітурієнтам була надана інформація про Херсонський факультет Одеського державного університету внутрішніх справ, особливості умов вступної кампанії на бюджетну та контрактну форми навчання у 2018–2019 н.р., а також перспективи працевлаштування в підрозділах Національної поліції України. Питання, які особливо цікавили учнів, стосувалися специфіки професії правоохоронця, особливостей напрямів підготовки в навчальному закладі, можливостей виявити свої наукові та творчі вподобання в університеті тощо. Жвавий інтерес викликала інформація про студентське самоврядування та його роль у житті Херсонського факультету ОДУВС.

Крім того, 20 березня 2018 року доцентом кафедри професійних та спеціальних дисциплін Херсонського факультету В.М. Великим була проведена профорієнтаційна робота серед секретарів сільрад, керівників соціальних служб та керівників районних державних адміністрацій Херсонщини на курсах підвищення кваліфікації, які проводилися на базі Херсонського обласного центру підвищення кваліфікації Херсонської обласної державної адміністрації.

У ході проведення профорієнтаційних заходів широко використовуються різноманітні друковані та відео інформаційні матеріали.

Перейти до вмісту