• Українська
  • English
×

Профорієнтаційна робота серед школярів Іванівки

09 листопада 2017 року творчі колективи Одеського державного університету внутрішніх справ взяли участь у Акції «Випускник», яка проходила у Будинку культури в селищі Іванівка Одеської області.

Учасниками заходу також стали творчі колективи Одеської національної академії харчових технологій, Одеської національної академії зв’язку імені О.С. Попова, Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського, Одеської державної академії технічного регулювання та якості, Одеської державної академії будівництва та архітектури.

Одеський державний університет внутрішніх справ представляли вокальна студія «Крок до зірок» та команда КВК «Курортна зона».

Виступи та презентації освітніх закладів зібрали чималу кількість глядачів. Наших вихованців підтримували щирими посмішками та бурхливими оплесками.

З кожним роком ОДУВС збагачується новими студентами та курсантами, тому сподіваємось, що на наступний рік наш навчальний заклад прийме на свої студентські лави якомога більше абітурієнтів.

Перейти до вмісту