• Українська
  • English
×

Профорієнтаційна робота представників факультету № 1 триває

19 березня професорсько-викладацьким складом кафедри кримінального права та кримінології Одеського державного університету внутрішніх справ за участю інспектора факультету №1 майора поліції Олени Марченко було організовано та проведено профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів Великомихайлівської, Полезненської та Новопетрівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів Великомихайлівського району Одеської області.

viber-image-2019-03-20-09-32-05viber-image-2019-03-20-09-32-12У профорієнтаційних заходах взяли участь завідувач кафедри кандидат юридичних наук, доцент майор поліції Оксана Гритенко, професор кафедри доктор юридичних наук, доцент Віктор Конопельський, доцент кафедри кандидат юридичних наук Ірина Чекмарьова, викладач кафедри капітан поліції Вікторія Щирська. Зустріч з учнями було організовано за сприяння завуча з виховної роботи Великомихайлівської загальноосвітньої школи Ірини Іванової.

Під час зустрічі були показані відеоматеріали про діяльність університету та факультету № 1. До школярів детально доведено інформацію щодо вступу до Одеського державного університету внутрішніх справ у 2019 році, роздані відповідні тематичні буклети. Розглянуто умови подальшого навчання в університеті та зазначено перспективи працевлаштування у Національній поліції після закінчення нашого вишу.

Перейти до вмісту