• Українська
  • English
×

Призові місця спортсменів ОДУВС

15 грудня в спортивному комплексі Одеського національного морського університету проходив «XVIII Відкритий чемпіонат м.Одеси при підтримці федерації WPUF по жиму лежачи та становій тязі серед команд спортивних клубів пам’яті викладача фізвиховання та спорту ОНМУ С.В. Маланчука», у якому взяли участь представники Одеського державного університету внутрішніх справ.

Курсант 3-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Микита Гавриленко виступав у ваговій категорії 100 кг: у становій тязі посів 1-ше місце, з жиму лежачи – 3-тє місце та 3-тє місце у абсолютній першості серед чоловіків. Виконав норматив для присвоєння майстра спорту.

Курсант 3-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Руслан Чебаненко виступав у ваговій категорії 82,5 кг: у становій тязі посів 3-тє місце, з жиму лежачи – 2-ге місце. Виконав норматив для присвоєння майстра спорту.

Руслан Карагіоз, доцент кафедри адміністративної діяльності поліції Одеського державного університету внутрішніх справ, виступав у ваговій категорії 82,5 кг. Підтвердив звання кандидата в майстри спорту та зайняв призове місце.

Перейти до вмісту