• Українська
  • English
×

Привітання з Днем знань від Директора Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності МВС України Геннадія Доскевича

Шановні освітяни, курсанти, студенти, слухачі, працівники та ветерани вищих навчальних закладів МВС України! Колектив Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності Міністерства внутрішніх справ України та я особисто щиро вітаємо вас з початком нового навчального року та Днем Знань!

Перше вересня, День знань – це свято, яке об’єднує  кожну родину на теренах нашої Батьківщини. Недарма в давнину цей день знаменував собою початок нового року, нового життєвого кола.

Сьогодні для всіх нас настає новий навчальний рік. Нині ви демонструєте єдність та впевненість у майбутньому відомчої освіти.

Шановні першокурсники! Пам’ятайте, що освіта та знання залишаються з людиною на все життя, і це справжнє безцінне надбання будь-якого народу та нації, оскільки формує його потенціал та розвиток на багато десятиліть вперед.

Ми схвалюємо Ваш свідомий вибір здобувати освіту у вищих навчальних закладах Міністерства внутрішніх справ та у подальшому поповнити ряди поліцейських.  Вірю, що Ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів на ниві поліцейської діяльності в незалежній європейській Україні. Будьте достойними високого звання курсанта і студента вищого  навчального закладу Міністерства внутрішніх справ України!

Від усієї душі бажаю всім щастя, міцного здоров’я, творчого натхнення та нових успіхів у навчанні!

З повагою

Директор Департаменту персоналу,

організації освітньої та наукової

діяльності МВС

полковник поліції     

Г.О. Доскевич 

Перейти до вмісту