• Українська
  • English
×

Привітання з Днем Європи в Україні

Шановні друзі!

Щиро вітаю вас із Днем Європи в Україні!

Це свято є яскравим прикладом того, як успішна співпраця між державами може ґрунтуватися на принципах миру, єдності, сповідування спільних цінностей та інтересів.

Ще з античних часів Україна є повноправною та невід’ємною частиною європейської спільноти – великої родини, об’єднаної прогресивними демократичними поглядами. Цей день – чудовий привід вкотре засвідчити прагнення України жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн об’єднаної Європи.

Сьогодні європейський вимір є потужним стимулом для модернізації національної економіки, створення додаткових можливостей для виходу українських підприємств на зовнішній ринок та залучення інвестицій. Я переконаний, що лише разом ми зможемо захистити наш єдиновірний вибір, успішно пройти цей нелегкий, але плідний європейський маршрут.

Тому цього дня бажаю вам терпіння та рішучості у справі становлення України в якості дійсно Європейської держави! Миру, добробуту та незламної віри в майбутнє України!

             З повагою

ректор ОДУВС

доктор юридичних наук

генерал поліції третього рангу                                                                                      І.П. Катеринчук

Перейти до вмісту