• Українська
  • English
×

Привітання з Днем Національної поліції України

Шановні колеги, курсанти, слухачі, ад’юнкти!

Прийміть щирі вітання з професійним святом!

Ви пов’язали своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити Українському народові.

Ваша служба – це щоденна важка праця, постійна готовність відновити мир і спокій у державі, вміння відрізнити істину та обов’язок захистити невинного. Кожен день ви протистоїте криміналу задля захисту наших громадян, відновлення справедливості й збереження рівноправності, до якої ми всі так прагнемо.

Глибоко переконаний, що ваша відданість справі, уміння долати труднощі й перешкоди будуть надійними оберегами життя, здоров’я та добробуту Українського народу, захищатимуть інтереси держави від протиправних посягань.

У День Національної поліції бажаю всім вам міцної віри у своє покликання і у свою Батьківщину, здоров’я, благополуччя й процвітання. Дякую за вашу нелегку працю, за ваше прагнення зробити все можливе, щоб люди жили за законами цивілізованого світу!

 

           З повагою

ректор ОДУВС

доктор юридичних наук

генерал поліції третього рангу                                                                                       І.П. Катеринчук

 

Перейти до вмісту