• Українська
  • English
×

Привітання вiд випускників з 96-річчям навчального закладу!

555

 

     Перший заступник міністра внутрішніх справ України генерал-полковник Яровий Сергій Анатолійович. У 2008 році закінчив ОЮІ ХНУВС.

      Вітаю ОДУВС з 96-річчям!

       Часи змінювалися, змінювалися назви, та Ви завжди працювали гідно, щоб рідній країні жилося спокійно. У ці нелегкі часи реформування правоохоронної системи України, опираючись на славетну історію закладу та набутий за ці роки досвід, залишайтеся оплотом порядку, честі та гідності.
З повагою,
Сергій Яровий!

 


67       Прокурор Львівської області Державний радник юстиції 3 класу Квятківський Юрій Вікторович, випускник ОСШМ 1991 року.
      З теплотою та повагою згадую часи навчання, під час яких отримав гідні знання, натхнення до досягнення цілей, придбав друзів, з якими й досі крокую життєвим шляхом.
    Щиро вітаю ОДУВС з 96-річчям! Бажаю колективу міцного здоров”я, творчих успіхів та гідних послідовників.
 
      З повагою, Юрій Квятківський

20180219_163736    Сердечно вітаю колектив Одеського державного університету внутрішніх справ з 96-ю річницею від Дня заснування навчального закладу!

     З нагоди Вашого свята прийміть найщиріші вітання та побажання натхнення та подальших успіхів! Нехай Ваш досвід, професіоналізм та інтелектуальний потенціал у справі підготовки фахівців та виховання молоді і надалі служитиме зміцненню нашої країни!

   З повагою та вдячністю випускник 2002 року, нині кандидат юридичних наук, начальник Основ’янського відділу поліції ГУНП в Харківській області підполковник поліції Колінко Ігор Олександрович.


555

   Як випускник закладу вищої освіти 2002 року, висловлюю подяку науково-педагогічному складу Одеського державного університету внутрішніх справ за отримані знання, які дали мені можливість працювати за юридичним профілем та бажаю всім, хто навчається в стінах вишу, успіхів у здобутті юридичних знань та практичних навиків!

З повагою,

Олександр Поліщук


777Проректор державного університету підполковник поліції Холостенко Андрій Володимирович.

Випускник Одеського інституту внутрішніх справ 1999 року.

Шановні колеги, курсанти, студенти і слухачі!

Від імені потужної армії випускників вітаю Вас із 96-ю річницею створення нашого славетного навчального закладу! Саме наша alma mater дала багатьом поштовх у житті і допомогла досягти певних успіхів. Найдобріші і теплі побажання Вам! Зі святом!

З повагою, Андрій Холостенко.


koval_ova_  Дорогі студенти, випускники, викладачі та співробітники Одеського державного університету внутрішніх справ! Прийміть мої щирі вітання з нагоди 96-ї річниці від Дня заснування нашого навчального закладу.

   Як випускник ОДУВС, я пишаюсь, що маю можливість працювати тут. Бажаю всьому колективу нашого університету взаємоповаги, подальших звершень та натхненої праці на благо Одеського університету внутрішніх справ та нашої країни!

  Начальник відділу міжнародного співробітництва ОДУВС майор поліції Ковальова Ольга Миколаївна.


ghgff

  Я, Бєліков Костянтин Олександрович,  випуск 2016 року.

  На даний час займаю посаду інспектора сектору реагування патрульної поліції Іванівського відділення поліції Каховського відділу поліції ГУНП в Херсонській області.

  З нагоди річниці заснування навчального закладу, щиро вітаю всіх випускників та працівників університету, бажаю всім успіху та міцного здоров’я.

   Слава Україні!!!


 img-f43bed8891fee7c007f6e5a42b41a1b2-vЗ найщирішими вітаннями,

старший лейтенант поліції

Кінч Ірина Вікторівна,

Інспектор Управління патрульної поліції в Одеській області ДПП,

позаштатний інструктор з вогневої підготовки поліцейських.

(Випускник ФПФПС 2014 року, Магістр 2015-го)

Великий день сьогодні в нас

І ми з найкращими словами

Тебе вітаєм,

Альма-матер!

Єдина наша, що роками

Міцні знання давала всім,

Одвічно радісна й гостинна

 

Окраса міста, рідний дім

Для поліцейської родини.

У день зимовий – щастя всім

Випускникам Твоїм і учням,

Сто літ іще прожити їм,

!Ну а Тобі – овацій звучних!


Перейти до вмісту