• Українська
  • English
×

Привітання ректора Одеського державного університету внутрішніх справ з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

Шановні колеги, курсанти та студенти!

Сердечно вітаю Вас з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

Ці свята втілюють наші мрії і надії, радість зустрічі з рідними та близькими, тепло родинного вогнища, любов і турботу про дорогих нам людей. У ці дні ми відчуваємо душевний підйом і гордість за успіхи, досягнуті в минулому році. Їх було чимало. Наукові конференції, захищені докторські та кандидатські дисертації, перемоги в конкурсах та олімпіадах, численні спортивні та культурні заходи.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2019-й рік був прожитий недарма.

Хочу висловити щиру подяку колективу науково-педагогічних працівників і співробітників ОДУВС, нашим курсантам та студентам за трудові успіхи та наукові здобутки, вірність і відданість рідному вишу, гарне навчання, активну участь в усіх університетських починаннях.

Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться. Нехай кожен день нового року наближає вас до мети, зміцнить віру і доведе, що лише разом ми все подолаємо.

Щиро зичу усім міцного здоров’я, родинного благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, наснаги і творчих сил.

Бажаю, щоб у душі ніколи не згасав вогонь прагнення до справедливості і добра, життєві труднощі не збили вас з обраного шляху, а Різдвяна зоря об’єднала всіх нас чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей, наповнила серця любов’ю, вірою і надією в щасливе майбутнє!

 

З повагою

ректор Одеського державного

університету внутрішніх справ                                                  В’ячеслав Аброськін

Перейти до вмісту