• Українська
  • English
×

Привітання ректора Одеського державного університету внутрішніх справ з Днем Соборності України!

Шановні колеги, курсанти, студенти!

Щиро вітаю Вас із великим національним святом – Днем Соборності України!

Сторіччя минуло від визначної події 1919 року – проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки.

Соборність – це символ боротьби за волю, порозуміння між людьми, часточка надії і віри у майбутнє. Сьогодні ми з вдячністю згадуємо тих, хто формував концепцію державності й соборності, хто боровся за об’єднання всіх національно-демократичних сил українства, хто намагався відродити Незалежну і Соборну державу. Складаємо шану усім землякам, які віддали свої життя, та військовослужбовцям, які захищають кордони нашої держави нині.

Нехай кожен українець зустріне це урочисте свято з відкритим серцем, з вірою в щасливе майбутнє держави та гідне життя свого народу.

Бажаю усім вам злагоди, сил та натхнення, успіхів у роботі на благо нашої країни! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної, вільної, неподільної і могутньої України. Миру і процвітання нашій Державі! Слава Україні!

З повагою

ректор ОДУВС                                                                                                                                                           Іван Катеринчук

 

Перейти до вмісту