• Українська
  • English
×

Привітання ректора Одеського державного університету внутрішніх справ Івана Катеринчука з Днем науки

Шановні колеги!

Щиросердечно вітаю Вас з професійним святом – Днем науки!

Це свято є вшануванням наукових традицій, досягнень вчених, якими ми по праву пишаємося і на яких покладаємо великі сподівання.

Здобутки в науковій сфері є рушієм суспільного прогресу, одним із чинників, що визначають і формують національну безпеку держави, рівень розвитку її економіки та культури.

У сьогоднішньому університетському житті наука займає одне з головних місць, оскільки є основою напруженого, часто складного, але й завжди цікавого творчого пошуку університетського колективу, в якому здійснюють науково-дослідну діяльність відомі в Україні правознавчі школи докторів наук, професорів, якими ми усі пишаємось.

Інтенсивність наукової діяльності наших учених сприяє покращенню рівня професійної підготовки курсантів та студентів, позитивно позначається на навчальному процесі, збільшуючи число підготовлених і працюючих в університеті докторів і кандидатів наук, професорів і доцентів.

Бажаю колективу університету нових творчих пошуків і здобутків, невичерпної енергії, наснаги та перемог на нелегкому, але надзвичайно цікавому шляху.

Зичу кожному з вас подальших успіхів у всіх сферах науково-педагогічної діяльності, відкриття нових горизонтів у пізнанні науки про Право і Закон, творчих злетів та реалізації поставлених перед собою наукових завдань. Щастя, миру та злагоди вам та вашим рідним і близьким!

        З повагою

ректор ОДУВС

доктор юридичних наук

генерал поліції третього рангу                                                                                      І.П. Катеринчук

Перейти до вмісту