• Українська
  • English
×

Привітання МВС України з початком нового навчального року та Днем знань!

Шановні освітяни, курсанти, студенти, слухачі, ліцеїсти

закладів освіти Міністерства внутрішніх справ України!

Колегія Міністерства внутрішніх справ України вітає вас з початком нового навчального року та Днем знань!

Майбутні поліцейські, рятівники, прикордонники, гвардійці – саме вам оберігати спокій громадян, стояти на сторожі закону, правди і справедливості. Ваші здібності, наполегливість та фаховість стануть запорукою подальшого розвитку держави, захисту та безпеки громадян, а від знань та навичок, отриманих під час навчання, залежатиме доля нашої країни і кожного українця!

Шановні першокурсники! Ми підтримуємо ваш свідомий вибір здобувати освіту в закладах системи Міністерства внутрішніх справ України. Приємним є те, що сьогодні вперше в історії Міністерства внутрішніх справ України навчальний рік розпочнеться для майбутніх пілотів та техніків. Курсанти та студенти Кременчуцького льотного коледжу освоюватимуть сучасну авіаційної техніку та в майбутньому забезпечуватимуть діяльність єдиної системи авіаційної безпеки населення.

Україна чекає на вас!

А Міністерство забезпечить вам належний соціальний захист та мотивацію. Ми вже розпочали реалізацію програми пільгового фінансового лізингу на придбання житла родинам поліцейських та рятівників. Згідно зі Стратегією розвитку МВС одне з найболючих питань – забезпечення житлом правоохоронців – буде вирішено протягом найближчих трьох років. Ваша справа – чесно й гідно служити своїй Державі!

Будьте допитливими, наполегливими, творчими та інноваційними!

Навчайтесь та Захищайте!

Колегія Міністерства внутрішніх справ України

Перейти до вмісту