• Українська
  • English
×

ПРИВІТАННЯ ГЛАВИ МВС АРСЕНА АВАКОВА ВИПУСКНИКАМ ОДЕСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ВНУТРІШНІХ СПРАВ

Шановні випускники!

Від імені Колегії Міністерства внутрішніх справ України та від себе особисто щиро вітаю вас із визначною подією у вашому житті – закінченням Одеського державного університету внутрішніх справ!

Вищий навчальний заклад, який ви закінчили, з честю виконав свою високу місію – долучив вас до джерел культури і духовності, збагатив юридичними знаннями, указав на високі горизонти національної свідомості та громадянського сумління, збагатив історичною пам’яттю та гордістю за велич Батьківщини.

Проминули роки навчання. Попереду – робота і побудова кар’єри. Ви – молода еліта, наш кадровий ресурс, здатний зробити Україну сильною і заможною державою. Ви будете визначати інтелектуальний і правозахисний потенціал країни.

У складних соціально-політичних реаліях сьогодення країні потрібні правоохоронці європейського рівня, готові виконувати обов’язки в умовах динамічного розвитку українського суспільства. Наразі перед вищими навчальними закладами МВС стоїть важливе завдання – підготовка нових кадрів, кваліфікованих та ефективних працівників, які б відповідали вимогам часу! Сьогодні проводиться серйозна робота, щоб диплом випускника відомчих вишів був своєрідним знаком якості освіти.

Підтвердивши свою готовність служити Українському народові, протистояти злочинності та зміцнювати правопорядок у державі, ви вже завтра поповните лави Національної поліції України.

Я радий вітати вас із свідомим та важливим вибором у житті – стати на захист прав і свободи людини, честі держави, з гідністю нести високе звання поліцейського.

Це велика відповідальність. Завжди пам’ятайте: за кожним вашим рішенням, за кожним підписом − доля конкретної людини. Будьте прикладом дисциплінованості, відповідальності, самовідданості й чесності.

Щиро зичу вам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості в досягненні високих ідеалів і омріяних цілей вашого щасливого майбутнього!

У добру путь! Закликаю вас завжди бути вірними Присязі та Закону.

З повагою

Міністр внутрішніх справ України                                       А. Б. Аваков

Перейти до вмісту