• Українська
  • English
×

Представники університету зустрілися з вихованцями ДЮСШ № 16

31 жовтня в залі ДЮСШ № 16 відбувся спортивний семінар серед груп молодшого та старшого віку за участі представників Одеського державного університету внутрішніх справ.

Семінар було проведено спільними зусиллями спортсменів Дитячо-юнацької спортивної школи № 16 та викладачів кафедри тактико-спеціальної, вогневої та фізичної підготовки ОДУВС: майора поліції Юрія Коломійця, старшого лейтенанта поліції Станіслава Кузнєцова та Святослава Карапет’янца.

Під час професійного семінару було продемонстровано прийоми самозахисту без застосування зброї та захисту від нападу з ножем.

Спортсмени різного віку брали участь у відпрацюванні побачених прийомів з великою зацікавленістю та самовіддачею.

Тож, ми сподіваємося, що набуті під час семінару вміння посилять спроможність спортсменів захистити своє право на особисту недоторканість, приватність, а також вберегти своє життя та здоров’я від протиправних посягань з боку інших осіб.

Разом з цим, було доведено інформацію про умови вступу та особливості навчання у закладах вищої освіти МВС України, про порядок оформлення особових справ, подальше працевлаштування випускників та проходження служби в Національній поліції.

Перейти до вмісту