• Українська
  • English
×

Представники університету зустрілися з учнями Одеської гімназії № 9

19 березня 2018 року представниками Одеського державного університету внутрішніх справ було проведено профорієнтаційну та профілактичну роботу з учнями випускних класів Одеської гімназії № 9.

img_7410img_7426Під час зустрічі зі школярами пізнавальну лекцію на тему: «Безпечний Інтернет» провела доцент кафедри адміністративного права та адміністративного процесу ОДУВС кандидат юридичних наук Вікторія Томіна. Разом з учнями були розглянуті питання щодо користі та загроз Інтернету, а також сформульовані правила безпечного користування глобальною мережею Інтернет.

Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Радєв розповів присутнім про історію університету, структурні підрозділи та науково-педагогічний склад вишу.

img_7398img_7421Разом з цим, заступник відповідального секретаря приймальної комісії полковник поліції Максим Ісаєнко ознайомив школярів з умовами вступу у 2018 році та навчання в Одеському державному університеті внутрішніх справ, надав вичерпні відповіді на поставлені запитання.

Ні для кого не секрет, що велике значення у вихованні майбутніх правоохоронців має спеціальна фізична підготовка. Тож, не залишились поза увагою показові виступи курсантів університету – майстрів рукопашного бою.

По завершенню заходу, учні гімназії виразили своє захоплення професією поліцейського. Сподіваємось, що в майбутньому школярі неодмінно поповнять лави провідного закладу вищої освіти.

  img_7413  img_7423 img_7392

Перейти до вмісту