• Українська
  • English
×

Представники ОДУВС зустрілись з учнями ЗОШ № 44

Представники Одеського державного університету внутрішніх справ продовжують знайомити одеських школярів із цікавими професіями правоохоронця та юриста.

img_0856img_0859Цього разу черговий день відкритих дверей відбувся у стінах загальноосвітньої школи № 44 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області та зібрав учнів 9-11 класів.

Майже 200 учнів школи були ознайомлені з особливостями вступу на навчання за державним замовленням та за контрактом. Школярі переглянули профорієнтаційний відеоролик, який демонструє сьогодення закладу вищої освіти зі специфічними умовами навчання. Особливу увагу звернено на те, що виш надає необхідну допомогу абітурієнтам в реєстрації на освітньому порталі Національної поліції України та допомагає в оформленні документів для особових справ.

img_0865img_0881Про оформлення особових справ кандидатів на бюджетну форму навчання розповіла старший інспектор відділу комплектування УКЗ ГУНП в Одеській області старший лейтенант поліції Емілія Лаврик.

Далі програму продовжили виступи творчих колективів університету.

І дивлячись на те, що вибір професії дуже важливий крок і потребує великої розсудливості, ми сподіваємося, що надана представниками вишу інформація послугує правильному вибору майбутніх абітурієнтів.

Перейти до вмісту