• Українська
  • English
×

Представники ОДУВС завітали до дитячого будинку «Перлинка»

02 червня 2017 року представники Одеського державного університету внутрішніх справ відвідали дитячий будинок «Перлинка» з нагоди Дня захисту дітей та випускного вечора для старших вихованців закладу.

Це свято було радісним і водночас сумним. Радісним – бо завершився навчальний рік, а сумним – тому, що ці юнаки і дівчата переступили ту межу, за якою залишилося дитинство.

На честь такого гарного свята, діти разом з вихователями підготували святковий концерт та радо зустріли курсантів та працівників нашого вищого навчального закладу.

У свою чергу з теплими та щирими словами до учнів 9-х класів звернулися представники Одеського державного університету внутрішніх справ та привітали випускників з успішним завершенням навчання.

Представники ОДУВС вже не перший рік опікуються вихованцями дитячого будинку, допомагаючи діткам, до яких у Перлинці ставляться з любов’ю та повагою.

Після виступів, курсанти вручили дітлахам подарунки, а також весело та цікаво провели з ними час, граючись та розмовляючи на різні теми.

Діти після кожного візиту наших вихованців та працівників, відзначають, що правоохоронці – це дуже добрі люди, які не лише допомагають у скрутних та серйозних ситуаціях, а й вміють поринати в дитячий світ, приносячи позитив у їх життя.

По закінченню веселого дня, діти дякували за такий теплий візит та одразу запросили представників ОДУВС на всі майбутні свята.

Перейти до вмісту