• Українська
  • English
×

Представники ОДУВС взяли участь у Відкритому турнірі з гирьового спорту

11-12 листопада 2016 року у спортивному комплексі «Юність» в м. Ужгороді відбувся Відкритий турнір з гирьового спорту під гаслом «Об’єднання – запорука розвитку», у якому взяли участь представники Одеського державного університету внутрішніх справ.

6Загалом у змаганнях взяв участь 51 спортсмен з 11 команд. Мальовниче Закарпаття приймало гостей з 10 регіонів України та Польщі.

9Турнір проводився як серед чоловіків, так і серед жінок. Чоловіки випробовували свої сили у вправі поштовх довгим циклом двох 24-кілограмових гирь, а жінки змагалися у двох вправах: у ривку та у поштовху довгим циклом однією рукою (гиря 16 кг).

Команду Одеської області на вказаних змаганнях було представлено п’ятьма спортсменами. 2Всі представники Одеського державного університету внутрішніх справ. Тож:

– у ваговій категорії понад 95 кг старший викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки ОДУВС Євгеній Проскурня посів друге місце;

– у ваговій категорії до 78 кг курсант 3-го курсу факультету № 2 Роман Ситник посів почесне третє місце.4

Після особистих виступів спортсменів чекала командна естафета у поштовху гирь, де взяли участь по троє спортсменів від команди. Протягом дев’яти хвилин (по 3 хвилини кожен спортсмен) один за одним гирьовики намагалися здійснити найбільшу кількість підйомів. 5У командній естафеті збірна команда Одеської області посіла п’яте місце.

У командному заліку перше місце посіла команда Рівненської області, Закарпаття – почесне друге місце та третє місце за львів’янами.

Такі події є важливими в житті спортсменів, адже вони не лише показують та перевіряють навички, але й пропагують здоровий спосіб життя.

Перейти до вмісту