• Українська
  • English
×

Представники ОДУВС вшанували пам’ять загиблих під час ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС

img_3792img_381526 квітня 2017 року в пам’ять про подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та з нагоди 31-ї річниці Чорнобильської катастрофи  керівництво та курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ  взяли участь у мітингу-реквіємі з покладанням квітів до пам’ятника одеситам-чорнобильцям на Олександрівському проспекті.

У заході взяли участь представники керівництва міста, учасники ліквідації img_3829наслідків img_3839аварії на Чорнобильській АЕС та члени їхніх сімей, громадськість.

Усі присутні, хто взяв участь у мітингу, вшанували хвилиною мовчання справжніх героїв, хто без докори совісті і сумнівів пішов на вірне протистояння невидимому ворогу заради своїх дітей та майбутнього покоління.

Ці роковини – привід нагадати суспільству про жахливі наслідки катастрофи минулого сторіччя, img_3834img_3850про героїчний подвиг тих, хто ціною свого життя і здоров’я рятували людство від наслідків Чорнобильської аварії.

Нагадаємо, що ця катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком.

Хай залишиться у минулому і ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи. А пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій і процвітання.

img_3798

img_3821img_3801img_3853 img_3814 img_3856

Перейти до вмісту