• Українська
  • English
×

Представники ОДУВС продовжують знайомити школярів з професією правоохоронця

img_917117 травня доцентом кафедри цивільно-правових дисциплін Оленою Церковною проведено профорієнтаційні заходи в Одеському ліцеї «Приморський» Одеської міської ради Одеської області.

img-0abeed280342088e7e6851fbc4a114ec-vШколярі поставили чимало запитань щодо вступу до нашого закладу вищої освіти, умов навчання та працевлаштування після закінчення Одеського державного університету внутрішніх справ.

Цього ж дня, доцентом кафедри адміністративного права та адміністративного процесу Анастасією Берендєєвою була проведена профорієнтаційна бесіда з учнями 11-х класів Одеської спеціалізованої школиimg_9173 №121 I-III ступенів. Також під час зустрічі зі школярами були обговорені питання щодо неприпустимості булінгу та правових наслідків його вчинення.

Разом з цим, 20 травня доцентом кафедри цивільно-правових дисциплін Оксаною Кузніченко було проведено профорієнтаційну зустріч з учнями загальноосвітньої школи №77 I-III ступенів.

У межах профорієнтаційної роботи школярам було розказано про умови вступу до ОДУВС та перспективи подальшої роботи в правоохоронних органах.

 

Перейти до вмісту