• Українська
  • English
×

ПРЕДСТАВНИКИ ХЕРСОНСЬКОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВШАНУВАЛИ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ПРАЦІВНИКІВ ОРГАНІВ ВНУТРІШНІХ СПРАВ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ ПІД ЧАС ВИКОНАННЯ СЛУЖБОВИХ ОБОВ’ЯЗКІВ

22 серпня закарбоване в історії нашої держави як Всеукраїнський День пам’яті працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків.

img_9540img_9569Вперше в житті до заходів із вшанування пам’яті правоохоронців, які склали голови, захищаючи Закон, мир та спокій громадян, долучилися  курсанти-першокурсники Херсонського факультету ОДУВС, які у ці дні проходять випробування в рамках табірного збору.

У цей день вони мали змогу доторкнутися серцем до найболісніших сторінок історії української міліції та поліції. Урок пам’яті разом із науково-педагогічними працівниками Херсонського факультету провели і керівництво обласної ветеранської організації силових структур. До речі, навчальний заклад плідно співпрацює з ветеранською організацією в частині патріотичного виховання майбутніх правоохоронців. img_9550img_9571Ветерани – часті гості в Херсонському факультеті, вони не просто діляться своїм професійним досвідом, але й беруть активну участь у науковій роботі та матеріально-технічному розвитку закладу.

Усі разом – курсанти, очільник Херсонського факультету Олексій Соловей, голова обласної ветеранської організації Валерій Літвін, представники інших підприємств та організацій обласного центру – ветерани МВС поклали квіти до меморіалу “Калина долі” біля адмінбудівлі ГУНП в Херсонській області та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

  img_9555 img_9556 img_9562

Перейти до вмісту