• Українська
  • English
×

Представники гуртка «Фортеця Права» відвідали виправну колонію

09 листопада 2016 року представники курсантсько-студентського наукового гуртка «Фортеця Права» Одеського державного університету внутрішніх справ під керівництвом наукового керівника – професора кафедри адміністративного права та адміністративного процесу, кандидата юридичних наук, доцента Сергія Баранова відвідали Управління державного департаменту України з питань виконання покарань в Одеській області та безпосередньо Південну виправну колонію № 51.

Під час практичного заняття курсанти мали змогу ознайомитися з умовами життя та праці, організацією охорони, режимом утримання, а також дозвіллям засуджених.

Вихованці ОДУВС зазначили, що це був дуже цікавий та корисний захід, адже вони змогли особисто поспілкуватися із засудженими, а також із працівниками департаменту з питань виконання покарань.

У нашому вищому навчальному закладі досить часто проводяться такі заходи, аби студенти та курсанти мали можливість не лише отримувати теоретичні знання, але й поглянути на вивчене з практичної точки зору.

Перейти до вмісту