• Українська
  • English
×

ПРАЦІВНИКИ УНІВЕРСИТЕТУ ПРОЙШЛИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ З КРИМІНАЛЬНОГО АНАЛІЗУ

У рамках постійної співпраці Одеського державного університету внутрішніх справ з Консультативною Місією ЄС в Україні, з 2 до 13 жовтня за участю іноземних фахівців відбувся тренінг із кримінального аналізу для співробітників Національної поліції України та працівників вищих навчальних закладів із специфічними умовами навчання МВС України.

Від Одеського державного університету внутрішніх справ підвищення кваліфікації проходили завідувач кафедри кримінального процесу кандидат юридичних наук Анна Тетерятник та завідувач кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії кандидат юридичних наук, доцент Олександр Заєць.

777Іноземними тренерами цього разу виступили Аліна Аруксандей, Разван Іліє, Валентин Манеа, Віорел Міхаїта, Влад Олару та Флорін Сопарла з Румунії, а також профільні фахівці з Консультативної Місії ЄС в Україні.

Під час заходу вивчалося застосування стратегічного аналізу, аналізу з відкритих джерел, ризик-аналізу та використання аналітичних інструментів у практичній діяльності.

Отримані знання та навички у подальшому викладачі передаватимуть курсантам, студентам та слухачам університету.

Перейти до вмісту