• Українська
  • English
×

ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ З ОПЕРАТИВНО-РОЗШУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В КІНОЛОГІЧНОМУ ЦЕНТРІ

23Практичне заняття з навчальної дисципліни «Оперативно-розшукова діяльність» було проведено в Кінологічному центрі ГУНП в Одеській області.

Курсанти 3-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції відвідали Кінологічний центр ГУНП в Одеській області, на базі якого проводилося практичне заняття з навчальної дисципліни «Оперативно-розшукова діяльність».

Заняття проводили в.о. завідувача кафедри ОРД Сергій Єгоров та доцент кафедри ОРД кандидат юридичних наук полковник поліції Євген Поляков. 74У занятті брав участь провідний фахівець факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції університету підполковник поліції Ігор Пучков.

Перед курсантами виступили начальник Кінологічного центру ГУНП в Одеській області майор поліції Олена Чернілевська та заступник начальника Кінологічного центру майор поліції Андрій Ткачик. Вони розповіли про основні напрями роботи центру, про особливості використання службово-розшукових собак у поліцейській діяльності та, зокрема, у протидії злочинності.

Крім цього, курсантам було продемонстровано практичні навички роботи із службово-розшуковими собаками. У свою чергу, курсанти пригостили «пухнастих поліцейських» м’ясними смаколиками.

   65  8 9 10 11

Перейти до вмісту