• Українська
  • English
×

Практична спрямованість освітнього процесу

1В рамках залучення практичних працівників до навчального процесу та спільного плану проведення лекцій 30 жовтня до курсантів та студентів Херсонського факультету ОДУВС завітав начальник роботи з кадрами прокуратури Херсонської області Максим Кравченко.

У ході зустрічі студенти та курсанти ознайомились із функціями прокуратури, її роллю та принципами взаємодії з іншими правоохоронними органами держави. Також Максимом Анатолійовичем було роз’яснено вимоги відбору кандидатів на посаду прокурора: освіта, необхідний стаж роботи, вимоги до особистих якостей особи і т.д. Крім наявності необхідного рівня освіти та стажу роботи, було звернено увагу на морально-етичний кодекс поведінки прокурора та на неприпустимість його порушення.

Під час бесіди курсанти та студенти мали змогу поставити гостеві цікаві питання: де отримав освіту, який рівень зарплатні у прокурора, які є плюси і мінуси роботи в прокуратурі, цікаві історії, які виникали в процесі роботи.

Наприкінці зустрічі Максим Кравченко запросив усіх бажаючих працювати у підрозділах прокуратури, а студенти та курсанти подякували гостеві за цікаву бесіду.

Херсонський факультет

Перейти до вмісту