• Українська
  • English
×

Практична складова навчального процесу

20 та 21 жовтня 2017 року на поліцейській станції Приморського району м. Одеси провідним інспектором Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Одеській області Андрієм Франковським за сумісництвом викладачем кафедри адміністративного права та адміністративного процесу Одеського державного університету внутрішніх справ та доцентом цієї ж кафедри Ольгою Ткаленко були проведені відкриті заняття з курсантами 4-го курсу ОДУВС, під час яких старший дільничний офіцер поліції сектору превенції Приморського відділу поліції Ема Бутенко ознайомила курсантів з наявною службовою документацією дільничного, правилами та порядком здійснення ними прийому громадян, організацією роботи з охорони публічного порядку на дільниці.

Мета уроку – навчити майбутніх правоохоронців організації та методам роботи дільничного офіцера поліції на поліцейській дільниці, порядку відкриття проваджень по зверненню громадян та іншим практичним особливостям роботи. Також, курсанти дізнались про порядок надання практичної допомоги дільничним офіцерам поліції з боку членів громадських формувань по охороні громадського порядку.

Про взаємодію поліції та ГФ з ОГП розповів заступник керівника громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Спецзагін «Центр» Ігор Дубчак. Він повідомив курсантам, які саме права і обов’язки є у членів формувань, як здійснюються патрулювання, а також доповів про результати спільної співпраці з поліцією щодо профілактики правопорушень та попередження злочинів з боку осіб, які перебувають на профілактичних обліках.

Кожний інформаційний блок супроводжувався роботою в діалозі зі слухачами. На всі питання, які цікавили курсантів, правоохоронці дали вичерпні відповіді.

Перейти до вмісту