• Українська
  • English
×

Позапланове заняття з керівником управління економічних правопорушень

img_8121Продовжується проведення позапланових занять з курсантами випускних курсів факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції та факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування за участі практичних працівників.

img_822426 листопада перший заступник Начальника управління протидії економічним правопорушенням ГУ ДФС в Одеській області полковник податкової міліції Юрій Павлютін, який за сумісництвом працює доцентом кафедри адміністративної діяльності поліції факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності, поділився досвідом щодо особливостей розкриття та розслідування економічних правопорушень працівниками Державної фіскальної служби України.

img_8254У заході взяли участь декан факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції полковник поліції Володимир Дулгер та завідувач кафедри адміністративної діяльності поліції підполковник поліції Максим Корнієнко.

img_8223Під час заняття Юрій Павлютін наголосив, що податкова міліція – спеціалізований підрозділ, який займається боротьбою з податковими правопорушеннями та є органом досудового розслідування у справах про ухилення від оподаткування. Виконує оперативно-розшукову, кримінально-процесуальну та охоронну функції. Зокрема, розставив акценти в роботі податкової міліції, повідомив найближчі плани та забезпечення позиціювання Служби як надійного органу з нульовою толерантністю до корупційних проявів.

img_8153Окремо він наголосив, що податкова міліція активно запобігає економічним злочинам, зокрема щодо ввезення контрабанди, застосування схем з ухилення від оподаткування тощо.

Декан факультету Володимир Дулгер звернув увагу курсантів на те, що вже найближчим часом в їх практичній діяльності їм потрібно буде співпрацювати з ДФС і тому вкрай важливо знати структуру, завдання та напрями взаємодії з податковою міліцією.

Курсантів дуже зацікавили шляхи співпраці Національної поліції України та ГУ ДФС в Одеській області.

 img_8131img_8258img_8261

Перейти до вмісту