• Українська
  • English
×

Посилені заходи дезінфекції в ОДУВС

Одеський державний університет внутрішніх справ реагує на виклики сьогодення та вживає ряд необхідних заходів щодо недопущення розповсюдження коронавірусної хвороби. Вже понад місяць освітній процес в університеті триває в дистанційному режимі.

img_1101Керівництво університету не обмежилося введенням карантину. Для тих, хто мусить перебувати на робочому місці, введено більш гнучкий графік, на початку робочого дня в університеті здійснюється вимірювання температури особового складу, особливу увагу звернено на необхідність обов’язкового постійного використання засобів індивідуального захисту органів дихання (пов’язок) та засобів дезінфекції рук.

img_1119Разом з цим, в університеті проводяться заходи посиленої дезінфекції. Продезінфіковано розчином з додаванням четвертинної амонієвої солі усі приміщення університетського корпусу, включаючи сходи, аудиторії, коридори, двері, дверні ручки, турнікети, ворота та ін., слід зауважити, що цей розчин є абсолютно безпечним для людей, тварин та рослин.

img_1137Усі, крім вірусу, втомилися. Він не знає втоми і не пробачає помилок. Тому, щоб не провокувати спалахів захворюваності і не продовжувати замкнуте коло людської безвідповідальності, необхідно виконувати правила карантину, такі як:

img_1145– залишатися вдома;

– мити руки з милом;

– користуватися антисептиком;

img_1154– тримати дистанцію;

– одягати маску;

– не забувати про ОДУВС.

Складаючи плани на «після карантину», пам’ятайте, що все це попереду, а зараз найважливіше — не втрачати пильності, бо безтурботність може коштувати дуже дорого!

Сподіваємося, що ці заходи позитивно вплинуть на загальну ситуацію для недопущення раптового розповсюдження коронавірусу.

Всім зичимо здоров’я! Бережіть себе!

img_1096img_1097img_1115img_1126img_1134img_1152

Перейти до вмісту