• Українська
  • English
×

Поряд з нами є ті, хто постійно потребує нашої допомоги

img_1020Введення карантинних обмежень через поширення нового коронавірусу COVID-19 змінило повсякденне життя звичайних людей. Але чи замислювалися ви над тим, з якими проблемами зараз стикаються люди з вадами зору та обмеженими можливостями, як вони реагують на ці зміни?

img_1022Сьогодні під час проведення зміни добового наряду університету курсанти мали нагоду поспілкуватися про це з доцентом кафедри соціально-економічних дисциплін вишу кандидатом філософських наук Ганною Нівнею.

Ганна з властивим їй оптимізмом ніколи не скаржиться на життя і зараз на запитання, img_1058чи виникли якісь додаткові складнощі у зв’язку з введенням карантину, вона відповіла, що все гаразд і вони, як і раніше, можуть з усім впоратися самостійно, не потребуючи сторонньої допомоги. Але трохи подумавши, згадала, що все ж таки продукти їй більше подобається купляти на ринку, а зараз вона такої нагоди не має.

Ректор університету В’ячеслав Аброськін зазначив, що дуже важливо розуміти, що поряд з нами є ті, хто постійно потребує нашої допомоги. «Ми повинні звертати увагу на людей з обмеженими можливостями та допомагати їм», – додав очільник вишу.

Перейти до вмісту