• Українська
  • English
×

Показові виступи курсантів ОДУВС на Чемпіонаті з шинкіокушинкай карате

24 вересня 2016 року відбувся І Відкритий чемпіонат Біляївського району Одеської області з шинкіокушинкай карате у розділі «куміте» «Open Bilaivka Shinkyokushinkai Championship» та 5-та відкрита першість Одеської області з шинкіокушинкай карате у розділі «куміте» «Open Odessa Regional Shinkyokushinkai Superiority».

Захід, у якому взяли участь більш ніж 250 борців-початківців, проходив під егідою ГО «Федерація шинкіокушинкай карате України» за сприянням Одеського державного університету внутрішніх справ та Головного управління Національної поліції в Одеській області за партнерської підтримки Усатівського навчально-виховного комплексу «Школа-гімназія» імені П.Д. Вернидуба Усатівської сільської Ради.

Як гарний приклад для маленьких спортсменів, на урочистому відкритті курсанти нашого вищого навчального закладу виступили з показовими виступами з рукопашного бою.

Зазначимо, що такі демонстрації проводяться з метою розвитку та популяризації рукопашного бою серед початківців і вже дорослого покоління.

Також, на урочистому відкритті, за вагомий внесок у розвиток і популяризацію шинкіокушинкай карате на території Одеської області та безцінний, вагомий вклад у патріотичне виховання молоді України, а також у створення сприятливих умов щодо проведення даного Чемпіонату дипломами були нагороджені завідувач кафедри спеціальної фізичної підготовки ОДУВС підполковник поліції Володимир Домніцак та старший викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки ОДУВС майор поліції Юрій Коломієць.

Ми раді, що представники нашого вищого навчального закладу виступають гарним прикладом у сфері спорту, пропагуючи здоровий спосіб життя.

Перейти до вмісту