• Українська
  • English
×

Подвійне свято у Херсонському факультеті

dsc0144512 липня у Херсонському факультеті ОДУВС подвійне свято: щойно відгриміли фанфари урочистостей, присвячених врученню дипломів першим випускникам факультету – студентам, які навчалися за спеціальністю «Правоохоронна діяльність», як на стройовому плацу вишикувалися слухачі Центру первинної професійної підготовки Херсонського факультету, який розпочав свою роботу в квітні поточного року в рамках реформування закладів освіти системи МВС.

dsc01443Керівник Центру, фахівець з багаторічним досвідом оперативної та викладацької діяльності, Геннадій Ющишин привітав 23 слухачів – працівників поліції, які були вперше прийняті на службу в Національну поліцію. Впродовж чотирьох місяців вони оволодівали новою для себе професією поліцейського. Викладачі Центру: Олександра Козоріз, Ольга Сульська, Віталій Решитило та інші – доклали чимало зусиль, dsc01446щоб за такий короткий термін підготувати фахівців для територіальних підрозділів Національної поліції Херсонської та Вінницької областей (ізоляторів тимчасового тримання та груп реагування патрульної поліції).

Звучить національний гімн, перша група слухачів Центру складає Присягу працівника поліції. Перша сходинка професійного зростання подолана. З важливою подією в житті молодих поліцейських привітали працівники Центру, а також т.в.о. заступника начальника ГУНП в Херсонській області майор поліції Олексій Манжиєвський.

dsc01442 dsc01449 img_20180712_161614

Перейти до вмісту