• Українська
  • English
×

Початок практики курсантів ОДУВС

13 січня в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області проведено інструктаж з курсантами 2-го та 3-го курсів факультетів підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції, превентивної діяльності та органів досудового розслідування Одеського державного університету внутрішніх справ, які направлені для проходження практики у відповідні підрозділи ГУНП.

img_1200img_1240Впродовж практики юні правоохоронці будуть застосовувати здобуті теоретичні знання у підрозділах кримінальної поліції, превентивної діяльності та досудового розслідування.

Під час зустрічі курсантам розповіли про основні завдання, які будуть перед ними поставлені, провели інструктаж щодо неухильного дотримання дисципліни та законності, правил професійної етики та особливу увагу звернули на заходи особистої безпеки, доведено наказ про призначення керівників практичної підготовки від практичних підрозділів ГУНП. Інструктаж було проведено за участю т.в.о. заступника начальника ГУНП – начальника слідчого управління підполковника поліції Саламахи О.В., а також Франковського А.Л., провідного інспектора відділу дільничних офіцерів поліції Управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області.

photo5255986436757367880img_1219Практика є доброю нагодою до самовдосконалення. Тому час, який курсанти будуть проводити у практичних підрозділах, максимально буде використано для підвищення свого рівня у майбутній професії.

За час практики, яка триватиме до 8 лютого, у підрозділах поліції майбутні правоохоронці матимуть нагоду продемонструвати набуті за час навчання у закладі вищої освіти теоретичні знання і навички, а також здобути практичний досвід у супроводі старших колег-наставників.

Цього ж дня в Головному управлінні Національної поліції в Миколаївській області курсанти зробили перші практичні кроки в якості працівників поліції. Серед вихованців університету проведено інструктаж, на якому були визначені основні напрями практичного навчання та призначено керівників-наставників. Окремо було зазначено необхідність дотримання службової, транспортної та виконавчої дисципліни під час проходження практики.

  img_1248img_1256img_1259img_1205  img_1254  img_1257

Перейти до вмісту