• Українська
  • English
×

Підвищення кваліфікації слідчих Національної поліції України

06 лютого 2017 року у відділі післядипломної освіти Одеського державного університету внутрішніх справ завершилося чергове підвищення кваліфікації слідчих Національної поліції України, направлених з ГУНП в Одеській області.  

Впродовж інтенсивного та інформаційно насиченого періоду навчання слухачі активно вдосконалювали свої знання з різних питань фахової діяльності, а саме: прав людини, верховенства права, конституціоналізму, толерантності та недискримінації у роботі поліцейського, ефективної комунікації, стресостійкості, протидії торгівлі людьми, попередження насильства в сім’ї, взаємодії поліції та суспільства, професійної етики, антикорупційного законодавства, організації службової діяльності слідчого, криміналістичної реєстрації, взаємодії слідчого з оперативними підрозділами, затримання особи, негласних слідчих (розшукових) дій, правових основ використання криміналістичної техніки, речових доказів і документів, особливостей використання спеціальних знань під час досудового розслідування, слідчого експерименту, здійснення арешту майна, тимчасового доступу до речей і документів, розслідування дорожньо-транспортних пригод тощо.

Набуті знання та практичні навички слідчі Національної поліції України мали змогу продемонструвати під час випускного екзамену, за результатами якого всі отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації відповідного зразка.

Начальник відділу післядипломної освіти ОДУВС підполковник поліції Вікторія Томіна привітала слухачів, побажавши успіхів у подальшій професійній діяльності та подякувавши їм за сумлінне ставлення до навчання і гарні результати іспитів.

Слід відмітити, що це черговий етап реформи правоохоронної системи, який передбачає проведення лекцій та практичних занять для працівників слідчих підрозділів. Метою проходження курсів підвищення кваліфікації є підвищення якості виконання обов’язків слідчими Національної поліції України.

Перейти до вмісту