• Українська
  • English
×

Підвищення кваліфікації працівників кримінальної поліції ГУНП в Одеській області

????????????????????????????????????8 серпня в Одеському державному університеті внутрішніх справ завершились курси короткострокового підвищення кваліфікації працівників кримінальної поліції Головного управління Національної поліції в Одеській області.

????????????????????????????????????Правоохоронна діяльність, як ніяка інша, потребує системного вдосконалення та навчання. Працівники всіх рівнів поліції проходять короткострокові курси підвищення кваліфікації. Адже саме від їхніх знань та вмінь в небезпечних ситуаціях залежить збереження життя та здоров’я громадян України.

????????????????????????????????????Протягом навчання з підвищення професійної майстерності поліцейських освітній процес забезпечували досвідчені викладачі.

Зосередили увагу працівників Національної поліції на кримінальній відповідальності за корупційні злочини, вплив корупції та ????????????????????????????????????тіньової економіки на економічне зростання та розвиток держави в цілому, психологічні аспекти запобігання корупційним правопорушенням працівниками Національної поліції та забезпечення службової дисципліни й законності в діяльності.

????????????????????????????????????Окрему увагу приділили особливостям заведення оперативно-розшукових справ та справ оперативного супроводження; організації й тактиці розкриття умисних вбивств; організації й тактиці розкриття злочинів проти власності, крадіжок, грабежів, розбоїв, а також розшуковій роботі.

Впродовж трьох днів правоохоронці слухали лекції, складали практичні тестові завдання зі знання законодавства та розв’язували практичні ситуації, дотичні до діяльності поліцейських.

 

Перейти до вмісту