• Українська
  • English
×

Підвищення кваліфікації патрульних поліцейських та слідчих Національної поліції України

01 жовтня 2016 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ завершились курси підвищення кваліфікації патрульних поліцейських та працівників підрозділів слідства Національної поліції України. 

img_9591_novyj-razmerimg_9600_novyj-razmerДля кожної групи викладали найдосвідченіші представники науково-педагогічного складу ОДУВС за спеціально розробленими професійними програмами, які слугуватимуть підвищенню рівня базових знань і розвитку умінь, необхідних для ефективного вирішення завдань професійної діяльності.

Так, для патрульних поліцейських було передбачено проведення занять з тактичної підготовки на прикладі ситуативних завдань, під час яких слухачі навчилися правильно давати оцінку конкретній події з подальшим прийняттям правомірних рішень та психологічній готовності до дій у ситуаціях різних ступенів ризику.

img_9620_novyj-razmerimg_9644_novyj-razmerУ свою чергу працівники слідчих підрозділів Національної поліції України протягом 12 днів отримали знання про основні засади, методи та засоби розвитку і вдосконалення діяльності слідчих та оволоділи належним інструментарієм для подолання проблем у професійній діяльності, адже під час виконання службових завдань вони стикаються з низкою питань, вирішення яких потребує високопрофесійної підготовки.

За результатами навчання, склавши підсумковий екзамен, 50 патрульних поліцейських та 50 слідчих Національної поліції України отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

img_9596_novyj-razmerimg_9589_novyj-razmerРазом з цим, завідувач кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії ОДУВС майор поліції Олександр Заєць вручив патрульним поліцейським методичні рекомендації «Алгоритм дій працівника патрульної поліції на місці події», які були розроблені науково-педагогічним складом кафедри та містять порядок дій патрульних під час виявлення слідів злочину.

Перейти до вмісту