• Українська
  • English
×

Підвищення кваліфікації патрульних поліцейських

06 червня в урочистій обстановці завідувач центру первинної професійної підготовки Херсонського факультету ОДУВС Геннадій Ющишин вручив свідоцтва про підвищення кваліфікації 25 слухачам – працівникам патрульної поліції Запорізької, Миколаївської та Херсонської областей.

Упродовж двох тижнів патрульні проходили навчання з 13 навчальних дисциплін. Основна увага при цьому приділялася відпрацюванню навичок з охорони публічного порядку: дії працівників поліції під час виїзду на місце пригоди, звільнення заручників, законний доступ у приміщення тощо. Підсумком навчань став комплексний іспит, який проходив в онлайн-режимі на сервері Національної поліції України.

Центр первинної професійної підготовки Херсонського факультету запрацював лише у квітні поточного року. Завдання його працівників – первинна підготовка (зараз проходять навчання 3 групи працівників поліції для підрозділів ІТТ та ГРПП) та підвищення кваліфікації вже працюючих поліцейських. Загалом, на базі Херсонського факультету з початку року пройшли перепідготовку близько 300 патрульних. Одночасно на курсах навчається три групи, що дозволить до кінця року випустити ще близько 500 осіб.

img_2319-1 img_2331-1 img_2332-1

Перейти до вмісту