• Українська
  • English
×

Підготовка працівників структурних підрозділів Національної поліції України у частині забезпечення та захисту прав дітей

01 листопада кафедрою адміністративної діяльності поліції бібліотеці ОДУВС було передано 25 екземплярів 1-ої та 2-ої частин навчально-методичного посібника «Підготовка працівників структурних підрозділів Національної поліції України у частині забезпечення та захисту прав дітей», розробленого та виданого в рамках проєкту «Зміцнення системи підготовки та підвищення кваліфікації працівників поліції щодо захисту та забезпечення прав дитини», що реалізується за підтримки UNICEF Ukraine спільно з Міністерством внутрішніх справ України та Національною поліцією України, та 400 екземплярів інформаційно-просвітницьких брошур, присвячених питанням: «Як поводитися із дитиною при затриманні», «Алгоритм реагування поліцейських на звернення про жорстоке поводження щодо дитини, зокрема домашнє насильство», «Якщо дитина жебракує: алгоритм дій», «Протидія булінгу».

img-77f49afa2928b5dda2e0bdf78a7bc3ae-vПроєкт реалізовувався протягом 2017-2019 років відповідно до Наказу МВС України №1018 від 12.12.2017 р. в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством внутрішніх справ України, Національною поліцією України, Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, національним партнером якого є Всеукраїнський громадський центр «Волонтер», та Agriteam Canada Consulting Ltd.

Навчально-методичний посібник стане у нагоді під час викладання дисциплін, в рамках яких вивчаються питання забезпечення та захисту прав дітей органами Національної поліції України.

Навчально-методичний посібник та інформаційно-просвітницькі матеріали були розроблені та видані за участі та за загальною редакцією представників ОДУВС – Максима Корнієнка та Олени Ковальової.

До уваги науково-педагогічного складу ОДУВС! Інформаційно-просвітницькі матеріали можуть бути корисними під час проведення інформаційно-просвітницької діяльності під час профорієнтаційної роботи в загальноосвітніх закладах. Матеріали знаходяться у загальній бібліотеці ОДУВС та можуть бути надані за запитом викладачам для проведення інформаційно-просвітницької діяльності у закладах освіти.

Перейти до вмісту