• Українська
  • English
×

Першокурсники ОДУВС відвідали ГУНП в Одеській області

img_1229img_123221 жовтня 2016 року 20-ро курсантів 1-го курсу факультету №3 Одеського державного університету внутрішніх справ відвідали Головне управління Національної поліції в Одеській області, де мали змогу особисто поспілкуватись з начальником ГУНП генералом поліції третього рангу Гіоргі Лорткіпанідзе та його заступниками.

Під час зустрічі з очільником Головного управління, яка проходила у його робочому кабінеті, курсанти розповіли про якісні умови навчання у вищому навчальному закладі та про те, ким та в яких підрозділах планують працювати після закінчення університету.

img_1241Після бесіди з генералом перед першокурсниками ОДУВС виступив заступник начальника ГУНП Сергій Махотін, який зазначив, що курсанти, які носять форму, вже є поліцейськими і мають гідно нести це звання. Найважливішим на їхньому етапі зараз є знання, тактична та вогнева підготовка.

Наступним до курсантів звернувся т.в.о. заступника начальника – начальник слідчого управління Сергій Пантелеєв, який наголосив на важливості досконалого вміння вільно оперувати Кримінальним кодексом України, Кримінальним процесуальним кодексом, знати принципи та закони криміналістики, вивчати основи розслідування окремих видів злочинів.

img_1246img_1235Згодом про специфіку роботи підпорядкованих підрозділів вихованцям нашого університету розповіли начальник Управління карного розшуку Микола Плигун та начальник Управління превентивної діяльності Іван Іщенко.

Подібні заходи проводяться з метою підготовки першокурсників до майбутньої професії правоохоронця, адже зустрічі з практичними працівниками позитивно впливають на курсантів, загартовуючи їх морально-психологічні та ділові якості.

Перейти до вмісту