• Українська
  • English
×

ПЕРШІСТЬ ТАБІРНОГО ЗБОРУ З ВОЛЕЙБОЛУ − ФОРМА ОРГАНІЗАЦІЇ ДОЗВІЛЛЯ КУРСАНТІВ ХЕРСОНСЬКОГО ФАКУЛЬТЕТУ

20 серпня на виконання плану організаційної, виховної та спортивно-масової роботи з курсантами 1-го курсу на період табірного збору проведена першість підрозділу з волейболу − спортивної гри, яка будується на тактичному взаєморозумінні між членами команди та їх злагодженій колективній роботі.

Варто відзначити, що в спортивних змаганнях брало участь майже 100 % особового складу 1 курсу (крім осіб, що несуть службу у внутрішньому добовому наряді).  З кожного навчального взводу за перемогу боролися по три команди − А, Б та В, кожна з яких складалася з 6 юнаків та/або дівчат.

У цьому виді спорту перемогу святкували курсанти команди Б 102 навчального взводу (капітан команди Артем Шокарєв), друге місце посіла команда А 101 навчального взводу (капітан команди Сергій Резанов) і третє місце − команда В цього ж взводу (капітан команди Іван Романенко).

Надавали безпосередню методичну допомогу щодо розстановки гравців та ведення правильної тактики гри командири взводів з числа курсантів-старшокурсників, а в скрутні для своєї команди часи під час гри (за згодою гравців протилежної команди) й безпосередньо на полі в якості гравців.

Активно та емоційно підтримували своїх товаришів не тільки ровесники, а й керівник курсу. Крім цього, на його плечах відповідальність за чітке виконання розпорядку дня,  своєчасне прибуття особового складу на місце змагань, турбота в цей по-літньому спекотний день щодо забезпечення молодих людей питною водою, а також постійна комунікація з батьками, які в телефонному режимі цікавляться успіхами своїх дітей, уточнюють можливості для їх відвідання в другій половині дня Яблучного Спаса.

Спортсмени й глядачі зробили для себе висновок – позитивний результат залежить не тільки від прикладених зусиль чи бажання перемоги окремого члена команди, а, в першу чергу, від згуртованості та злагодженості дій усіх членів колективу навчального підрозділу.

Переможці та призери першостей будуть відзначені дипломами, які вручатимуться під час підведення підсумків табірного збору напередодні Дня знань.

Вітаємо переможців та призерів! Бажаємо молодим поліцейським успішної адаптації до специфічних умов навчання та подальших успіхів у професійному становленні.

Тарас Вайда, Херсонський факультет

Перейти до вмісту