• Українська
  • English
×

Першим проректором університету призначено Сергія Кузніченка

dsc_0784Сьогодні, 20 листопада, ректор Одеського державного університету внутрішніх справ В’ячеслав Аброськін під час засідання ректорату вишу оголосив наказ про призначення першим проректором університету доктора юридичних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України Кузніченка Сергія Олександровича, який донедавна обіймав посаду проректора університету.

dsc_0790Очільник вишу привітав Сергія Олександровича з новим призначенням і побажав й надалі продовжувати розвивати та підтримувати університет на українському та міжнародному рівнях.

У свою чергу, Сергій Кузніченко подякував керівництву закладу вищої освіти за довіру та запевнив присутніх, що зробить усе можливе, аби університет рухався вперед. «Збільшення кількості кандидатів та докторів наук, професорів, заслужених діячів науки і техніки, проведення олімпіад, вдосконалення знання іноземних мов, нові проєкти, гранти – це той вектор розвитку університету, який ми обрали сьогодні, тож сподіваюсь на ваше розуміння та підтримку у виконанні тих завдань, які ставить перед нами Міністерство освіти та Міністерство внутрішніх справ України», – звернувся до науково-педагогічних працівників перший проректор університету.

Перейти до вмісту